DEÁK ERNA, KOZMETIKUS:
“Nagyon jó minőségűek a Jókay Testvajak. Bőrnyugtató, bőrerősítő hatásuk nagyon hamar jelentkezik. Gyantázás után előszeretettel használom és ajánlom a Sensitive, illatmentes változatot, míg testápolásra, masszírozásra az illatosakat.”

“Kedvencem a csodálatos Choko Fresh Body Butter. Fantasztikusan selymes lett a bőröm, már az első használat után. Imádom.”

(F.M.)

“Szauna után használtam a Jókay Wellness Testvajat, ami után sokkal simább és feszesebb lett a bőröm.”

(F.B.)

“A hideg beálltával sajnos berepedezik a bőröm, főleg a kezem. Elkezdtem használni a Jókay testvajat ajánlásra, és 2 nap után összehúzódtak a repedezések a kezemen. Köszönöm! Azóta is használom, megelőzésnek is kiváló választás!”

(J. Emese)

“Az én kedvencem a Wellness testvaj,  fürdés után szoktam használni az egész testemre.  Szeretem, hogy egy használat után is 2-3 napig puha marad a bőröm, és nem érzem a kiszáradtnak, pedig alapvetően száraz bőrű vagyok. ”

(L.I.)

“Első látásra megszerettem, mert fantasztikus a doboza. Ízléses és kifinomult. A tartalmát is nagyon szeretem, imádom tusolás után bekenni karom, lábam, de jut a nyakamra, szemránckrém  helyett a szemem köré, és még előfordul, hogy a hajam végére is kenek egy picit. Szóval kihasználom.”

(Köteles Erika)

“Nagyon kellemes érzés volt a testvaj már az ujjamon, majd a testemen is, és számomra meglepő volt, hogy mennyire könnyen kenhető. Gyorsan beszívódott, és tényleg csak kevéske kell belőle, ráadásul ami nagyon tetszik benne, hogy a következő zuhanyzás után nem is kell bekenni magam, nem száradt ki rögtön a bőröm, így valószínűleg kevesebbszer kell használnom, mint egy átlagos testápolót.”

(S.J.)

“Ekcémám volt a lábamon, a csokisat használtam kb. 1 héten át, és mindig kentem, amikor azt éreztem, hogy viszket vagy fáj. 1 hét használat után csökkent a fájdalmam és a viszketésem, és az ekcémás folt is eltűnt. Nagyon kellemes az illata.”

(P.J.)

“Mindig kiszárad a kezem, és elkezdtem kenni a Jókay wellness testvajjal. Gyorsan felszívódik és 12 órán át nem szárad ki a kezem. Igazi jó minőség.”

(A. Anna)

“Imádom a csokis testvaj illatát, amikor bekenem vele magam, Sütibabának érzem magam.”

(K.L.)

“Kislányom ekcémás bőrére próbáltuk, ő nagyon élvezte a finom illatát, mi meg nagyon örültünk neki, hogy pár nap alatt jócskán enyhültek, majd elmúltak a tünetek. Nagyon hálásak vagyunk érte!”

(R.K.)

“Kevés kell belőle, és ha csak hetente párszor kenem be magam a Jókay sensitive testvajjal, akkor is olyan puha és selymes a bőröm, mint tini lányomnak.  ”

(B. Kata)

“Tényleg könnyű használni és tényleg nagyon jó lett tőle a bőröm.”

(T.Sz.)

“Kozmetikus használta rajtam gyantázás után, akkor szerettem meg, mert olyan volt tőle a bőröm még másnap is, mintha valamilyen ultradrága wellnesskezelést kaptam volna. ”

(Szandi)