Ha beszéltem eddig a testvajakról gyakran visszakérdeztek, hogy mi is a testvaj igazából?

A testvajnak nincs hivatalos definíciója, de általában a testápolók azon tagjait szokták testvajként emlegetni, amelyek töményebbek, tartalmasabbak, keményebb állagúak, mint egy klasszikus testápoló tej. Érdekes, ugye? Testápoló krém, testápoló tej, testápoló vaj. Testvaj. Body butter.

A Jókay testvajak vízmentesek és szilárd halmazállapotúak szobahőmérsékleten. Viszont kezünk melegére éppen annyira lágyulnak, hogy könnyedén ki tudunk venni a tégelyből belőlük, és használni tudjuk.

A testvajak megalkotásakor arra törekedtem, hogy a legtermészetesebb formulát készítsem el. Az volt az egyik fontos szempont, hogy a testvaj minden alkotóeleme, molekulája értékes legyen a bőrünk számára.  Ne vigyünk fel a bőrünkre felesleges adalékanyagokat, ha nem muszáj.

Másik nagyon fontos szempont az volt, hogy egy olyan testápolót készítsek a testvajjal, ami egymaga is kivált több testápoló vagy hajápoló terméket. Ha vásárolunk egy testvajat, akkor azzal nemcsak óvhatjuk a bőrünket, vagy regenerálhatjuk azt, hanem táplálhatjuk hajunkat, vagy éppen felvehetjük a harcot a striákkal, terhességi csíkokkal. Nagyon kellemesen nyugtatja a kipirosodó, irritált bőrt, legyen ez csak egy egyszeri eset vagy egy gyakran visszatérő probléma.

Azt gondolom, hogy ezek a testvajak univerzálisak, a sarkunktól a hajkoronánkig használhatjuk, hogy mélyen táplálja, erősítse, nyugtassa bőrünket.

Olvass a Jókay testvajak használatáról, ahol még több hasznos információt talál.

A Jókay testvajak előnyei

  • Mélyen hidratál

  • Táplálja a bőrt, a hajat

  • Puhítja, selymessé teszi a bőrt

  • Erősíti a bőrt

  • Nyugtatja az irritált bőrt

  • Anti-Aging hatású

Jókay testvajak Neked, szakértelemmel – szeretettel