Testápolás

Száraz vagy nedves bőrre:
a kéz melegétől a testvaj meglágyul, így könnyen kenhető olajjá válik. Tapasztalataink szerint két kis mandulányi adag elegendő a teljes test bekenésére.
Tipp: Jóval kevesebbet kell belőle használni, mint a klasszikus testápolókból. Ha a bőrünkre felkenjük, pár perc alatt be kell  szívódjon a bőrbe, és nem marad zsíros érzés, csak puha, hidratált és kellemes tapintás. Ha pár perc után is olajos tapintása marad a bőrödnek, akkor legközelebb használjon belőle kevesebbet.

• Összetevőinek mélyen hidratáló, tápláló, regeneráló, anti-aging hatása tartós, azok is élvezhetik a Jókay testvajak előnyeit, akik zsírosabb bőrűek és nem napi rendszerességgel használják.

• Arcon is használható. A Ráncokra, szem alatti karikákra.

• Irritált, hámló, pikkelyesen hámló, kipirosodó, nagyon száraz bőrfelületre naponta többször is ajánljuk használni.

• Ajak puhítására, hidratálására is alkalmas. Ajakbalzsamként használható.

Fürdővíz

Tápláló fürdővíz készítése:
a kádmeleg vízbe csak dobjunk egy diónyit a Jókay testvajból, ami így olajjá változik, és a fürdés közben finoman bevonja a bőrt.

Hajápolás

Hajpakolásként is alkalmazható:
hajmosás előtt, még száraz hajra vigyük fel a Jókay testvajat a hajtövektől a hajvégekig. Hagyjuk hatni minimum egy órán keresztül, ha kitartóak vagyunk, akkor akár több órára vagy éjszakára is fennhagyhatjuk, majd a szokásos módon mossunk hajat.
Tipp: Fontos, hogy alaposan kimossuk a hajból a testvajat, hogy utána még inkább szebb legyen a hajunk. Így lehetséges, hogy akár háromszor is be kell samponozni a hajat hajmosáskor.  Ez attól függ, mennyi tápláló testvajat vittünk fel rá.

Kész frizuránál nagyon kevés mennyiséggel lehet formázni a hajat vele, ápolni a száraz, seprűszerűen kiszáradt hajvégeket. Vegyünk egy nagyon kicsi mennyiséget és oszlassuk el a tenyereink között, majd ujjaink segítségével vigyük fel a hajunkra, hajvégünkre.

Jókay testvajak Neked, szakértelemmel – szeretettel